O nama

Plesni centar Fredi - O nama, plesni par - Mario i Paula 2

Osim što se ponosimo svojom 30-godišnjom tradicijom obogaćivanja Vaših života plesom i glazbom, Plesni centar Fredi jedan je od najdugovječnijih plesnih škola u Zagrebu.

Možemo se pohvaliti odgojem brojnih plesača koji i danas vladaju hrvatskom plesnom scenom, uključujući poznata lica iz Plesa sa zvijezdama do profesionalnih plesača sa zavidnim titulama na svjetskoj razini.

U plesnom klubu Fredi startali su ili dio svoje plesne karijere gradili sudionici i pobjednici popularnog showa “Ples sa zvjezdama: Damir Horvatinčić, Ana Herceg, Ištvan Varga , Marko Herceg, Hrvoje Kraševac, Tamara Despot, Tihana Matijaščić (ex Devčić) kao i mnoge druge poznate osobe iz javnog života. Zadovoljstvo nam je organizirati s njima povremene plesne radionice za Vas!

Ples za sve prigode

Standardni i latinskoamerički plesovi dvoranski su sport, ali i dio općeg bontona kada se radi o svadbama, maturalnim večerima i sličnim prigodama.

U našem centru naučit ćete plesati sve – od klasičnog bečkog valcera do senzualne i atraktivne salse.

Uz stručne, licencirane voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju.

Ples za sve prigode - Plesni centar Fredi
Plesni centar Fredi - što nudimo svojim polaznicima

Što nudimo?

Licencirani učitelji

S preko 30 godina iskustva u vođenju tečajeva i privatnih poduka, usavršili smo zanat i prilagođavamo tečajeve Vašim potrebama. 

Grupne i individualne poduke

Ovisno o prigodi, možete se priključiti grupnim podukama koju čini više parova ili uzeti privatne satove s instruktorom koji će se posvetiti samo Vama.

Širok raspon plesova

Bečki i engleski valcer, salsa, samba, chacha, klasični tango, argentinski tango…

Puno zabave i veselja!

Javite nam se!

Kontaktirajte nas bez obveze u vezi bilo koje informacije koja Vas zanima ili odmah dogovorite prvi termin plesnog tečaja!

Plesni centar Fredi - Javite nam se