Plesni centar Fredi - individualna plesna poduka

Individualna plesna poduka
Privatan sat s plesnim učiteljem solo ili u paru

Kontakt tel: 

098 236 896

Ako ste ograničeni vremenom i spremate se za neki važan događaj u vašem životu,  vjenčanje, domjenak, poslovni event, maturalnu večeru te želite kroz kraći period naučiti plesati neki od najvažnijih plesova u paru. Riješenje svih vaših muka je individualna poduka plesa. U potpunosti ćemo se posvetiti vama i vašim plesnim mogućnostima. Radimo poduku plesova po vašem izboru i prilagoditi ćemo termine rada kako vama najviše odgovara. Na vašu glazbenu melodiju sastaviti ćemo plesnu koreografiju primjerenu vašim plesnim mogućnostima za vaš prvi ples kako bi osvojili simpatije vaših najmilijih i pamtili taj trenutak cijeli život. Individualna poduka plesa održava se s jednim plesnim parom uz mogućnost nadoplate za više parova. Na individualnu poduku plesa možete doći i bez partnera i imati je s našim plesnim učiteljem.

U ponudi su svi latinskoamerički i standardni plesovi uz izbor više lokacija. Provjerite zašto smo vrhunski izbor za vas!

Brzi plesni tečaj

Problem Vam je vrijeme i želite naučiti najvažnije plesove u paru u kraćem periodu? Imamo rješenje za Vas!

Plesna poduka za mladence
Pripremite se i naučite na vrijeme najvažnije plesove i prvi ples za Vaše vjenčanje ili druge prigode.

Latino tečaj
Salsa, bachata i tango atraktivni su latinskoamerički plesovi koji su obuhvaćeni u grupnoj plesnoj poduci latino tečaja.

Plesni centar Fredi - Uključite se u svoju plesnu bajku

Uključite se u svoju plesnu bajku!

Nalazimo se na više frekventnih lokacija po Zagrebu. Tečajevi se održavaju svaki dan s 3 intenziteta uz izbor više kombinacija dana u tjednu.

Upis nije obavezan u paru i mi vodimo brigu o odnosu muških i ženskih osoba unutar početne grupe i tek kada se uskladi taj odnos barem približno pokrećemo termin.